Meest recente artikelen

Het foodtruckseizoen is begonnen: dit zijn onze favorieten

Foodtruckseizoen

Het foodtruckseizoen is begonnen: dit zijn onze favorieten Artikel

Foodtrucks zijn hot! En dat is logisch. Want wat is er nu leuker dan op een zonnige namiddag samen met je vriendinnen te genieten van een heerlijke snack in de buitenlucht? Wij sommen onze 6 favoriete foodtrucks voor je op.

1. Met haar knalgele ambulance kan je Spoon niet missen. Hun doel? Gezonde alternatieven voor fastfood aanbieden. Je kan er terecht voor gezonde wraps, taco's, quiches, soepen, burgers en salades.

2. Salades, sandwiches, soepen,…: bij Foodies on tour kan iedereen wel iets lekkers vinden. Zaakvoerster Conny werkt steeds met verse seizoensproducten en liefst zo veel mogelijk met lokale producenten.

3. Onze Libelle-chef Wim Ballieu tuft met zijn Balls & Glory foodtruck geregeld richting de leukste festivals en evenementen. Steevast op het menu: z'n bekende gehaktballen!

4.  Toen Pavan Bajwa 10 jaar geleden in België kwam wonen, ontdekte ze dat we hier niet zo vertrouwd zijn met de Indische keuken. Daar besloot ze met haar foodtruck Mission Masala authentieke, huisgemaakte Indische 'boerenkost' naar de Belgische straten te brengen.

5. Zin in (h)eerlijke, duurzame, seizoensgebonden en kraakverse vis? Dan moet je bij Jean sur Mer zijn! Proef zeker hun zalige fishburgers en garnaalkroketten!

6. Zoetebekje? Dan is Sweeties on Tour écht iets voor jou! Hun specialiteit? De bubble waffle: een Hong Kong egg waffle met een Belgische toets. Zeker het proberen waard! Daarnaast kan je er ook terecht voor heerlijke brownies, cupcakes, koffie,...

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen