Meest recente artikelen

Gratis printables: moestuinkalender en zaailabels

Op een goede oogst!

  • Deel dit artikel:
Gratis printables: moestuinkalender en zaailabels Artikel

Geen idee wanneer je welke groenten moet zaaien en oogsten? Dankzij onze gratis moestuin printable zal jouw moestuin groeien als kool! Leuk extraatje: je krijgt er ineens leuke moestuinlabels bovenop!

De zaaiperiode is van cruciaal belang. Zaai je te vroeg op het jaar, dan krijg je zwakke (en langgerekte) planten door te weinig zonlicht en te veel warmte van binnen. Zaai je te laat dan kan dit resulteren in een magere opbrengst. Maar de optimale zaai- een oogstperiode verschilt van soort tot soort. Daarom maakten wij speciaal voor jou een handige moestuinkalender waarin we de zaai- en oogsttijden van je lievelingsgroenten opsommen. Bovendien verwennen we je ook nog eens met leuke zaailabels. Zo zal je niet vergeten welke zaadjes je waar hebt geplant. Druk op de afbeeldingen om onze printables gratis te downloaden, print ze en creëer de mooiste (en lekkerste!) moestuin.

Moestuinkalender

Gratis printables: moestuinkalender en zaailabels 1Gratis printables: moestuinkalender en zaailabels 2

Zaailabels

Gratis printables: moestuinkalender en zaailabels 3

 

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.