Meest recente artikelen

8 last minute cadeaus voor Foodlovers

De leukste culinaire cadeaus van Shedeals

8 last minute cadeaus voor Foodlovers Artikel

Op zoek naar een culinair cadeautje? Neem dan zeker eens een kijkje op Shedeals!

Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Of heb je gewoon geen zin om de drukke winkelstraten te trotseren? Neem dan zeker eens een kijkje op Shedeals. Zij bieden heel wat (culinaire) deals aan. Het perfecte cadeau voor elke foodlover! Enkele leuke ideetjes op een rij.

Een diner in een sterrenrestaurant.

Met een lekker dinertje in een sterrenrestaurant kan je iedere foodlover bekoren. Shedeals biedt kortingen tot 45% aan in restaurant Ten Bogaerde (*), Hertog Jan (***) , A Priori (*), Berto (*), Herbert Robrecht (*) en Terborght (*).

Een wijnpakket met heerlijke topwijnen.

Iedereen lust wel een lekker glaasje wijn. Dankzij deze Shedealsaanbieding krijg je een wijnpakket met 6 flessen aan een korting van 40%.  De wijnen in het pakket: Blackhawk 2015, Château Lacoste, 2014 en Castillo de Correa Reserva, 2015.

In het standaard wijnpakket zitten 2 flessen van de elke wijn, het mix pakket kan je zelf samenstellen of ga voor 6 flessen van dezelfde wijn. De keuze is geheel aan jou!

Een lekkere gin.

Op zoek naar een leuk cadeau voor een echte ginlover? Dan is deze Shedealsaanbieding net wat je zoekt. Maak je keuze uit Dunes GinMatterhorn Gin en Matterhorn Alpin Fresh en geniet van een mooie korting.

Een 3-delige kookpottenset van BEKA.

Een goed gerecht begint bij goede kookpotten. Shedeals geeft je 37% korting op een handige en mooie 3-delige kookpottenset van BEKA. De potten en deksels passen perfect in mekaar – super handig voor in de kast – en ze zijn bovendien geschikt voor alle kookvuren.

Een lekkere granola.

Granola is hipper dan ooit. Geef daarom eens een artisanale, ovengebakken granola van Xavies cadeau. Dankzij Shedeals krijg je 20% korting op de hele online webshop van Xavies!

Een gin-tonic degustatie voor 2 of 4 personen bij Tastte Two.

Dol op gin-tonic, maar ben je op zoek naar wat nieuwe smaken? De experts van Tasttoe Two geven je graag meer uitleg tijdens hun gin-tonicdegustaties over de verrassende smaken van verschillende gins en tonics. De gin-tonic tasting begint met een algemene uitleg. Vervolgens kan je beginnen proeven en kan je kennismaken met tal van gins en tonics en hun verrassende smaken. Tenslotte kom je meer te weten over de perfecte gin-tonic en ga je op zoek naar de juiste balans. Dankzij deze aanbieding van Shedeals geniet je van 42% korting. 

Een exclusieve matcha cadeaubox met accessoires.

Shedeals geeft je een korting van 24% op de matcha cadeaubox. Deze bevat alles wat je nodig hebt om de perfecte kop matcha thee te maken: een een handgemaakte bamboelepel, een klopper, een porseleinen kommetje en de matcha thee natuurlijk. Zowel de beginnende als de doorwinterde matcha drinker zal zich in deze box kunnen terugvinden. Probeer het zeker eens uit, want matcha heeft tal van voordelen zoals: verbetering van de rust, het verhoogt het geheugen en de concentratie, het verbrandt calorieën, ontgift het lichaam, het verhoogt je energieniveau, …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen