Meest recente artikelen

Uitgetest: redactrice Lies test de maaltijdbox Belgische Klassiekers

Het verslag.

Uitgetest: redactrice Lies test de maaltijdbox Belgische Klassiekers Artikel

Een samenwerking tussen Smartmat en Libelle, dat moesten we toch zelf ook eens proberen! We vroegen aan redactrice Lies om het septembermenu uit te testen van de maaltijdbox Belgische klassiekers.

Op het menu!

  • Steak bearnaise met krieltjes en boontjes
  • Waterzooi van vis
  • Gevulde tomaten met rijst
  • Kip met sla, appelmoes en gebakken patatjes

Goed geleverd!

"In de loop van de maandagnamiddag kreeg ik een sms'je met het exacte uur van de levering. Zo makkelijk: doos voor de deur, koelkast inladen en rustig koken. Helemaal anders was het de week daarna toen ik op maandagavond nog met mijn maxi cosi stond te zeulen in de supermarkt. Ik ben niet alleen overtuigd van het concept, maar ook van de prijs: heel eerlijk! Doordat het thuis wordt geleverd en de ingrediënten allemaal van prima kwaliteit zijn, is het een echte topdeal!"

It's all in a box

"Ik stond ervan versteld wat er allemaal uit de doos kwam. Behalve de ingrediënten die iedereen in huis heeft —  peper, zout, olijfolie, azijn —  geven ze écht alles mee. Verse kruiden, room, en zelfs uien en knoflook. We hadden niets te kort."

No waste…

"De porties waren heel ruim, een beetje copieus zelfs. Maar ik wijt het aan het feit dat we deze week maar met 2 volwassenen waren. Restjes? Geen nood! De groenten gingen in een lasagneschotel en de vis paneerde ik tot homemade fishsticks waar mijn zoontje Simon nog van smulde. Zo heb ik dus met 1 box zelfs nog meer gerechten gemaakt."

 Het lekkerste deze week….

"De steak viel het meest in de smaak bij mijn man en mijn schoonvader. Die avond hadden we een echt 'steakfeestje'! Ik had zelf nog nooit bearnaisesaus klaargemaakt, maar dankzij het stap-voor-stap recept was mislukken onmogelijk. Zelf genoot ik het meest van de waterzooi met vis."

Wat mag er nog op het menu?

"Zonder twijfel stoofvlees met frietjes."

4 redenen waarom de maaltijdboxen van Libelle en Smartmat echt iets voor jou zijn! 1
Ben je overtuigd? Surf naar Smartmat.be, bestel jouw Libelle-maaltijdbox naar keuze en ontvang zo de ingrediënten en bijhorende recepten voor drie volledige maaltijden.

Bonus:bestel nú en krijg er een leuke ovenwant, pannenlap van Dille & Kamille én een kortingsbon van 10% gratis bij!

Opgelet: Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Dus haast je, want op is op!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen