Meest recente artikelen

Kruiden invriezen, het kan!

Kitchenhack

Kruiden invriezen, het kan! How to's

Wat doe je met kruiden als je er te veel hebt? Ze invriezen, natuurlijk! Makkelijk om te doen en zo heb je nog veel langer plezier van je kruiden. Bovendien is het ook nog eens supermakkelijk.

Je hebt het waarschijnlijk al wel eens meegemaakt: je hebt nog een hoop verse kruiden in huis die je niet allemaal kunt opwerken. Zonde! Maar gelukkig kun je er nog heel wat mee doen. Zo kun je ze verwerken in een lekkere groentebouillon, kruidenboter of er heerlijke kruidenthee mee maken. Maar wat ook handig is, is je verse kruiden invriezen. Het is supermakkelijk en zo heb jij altijd een lekkere smaakmaker in huis. Wij tonen je hoe je jouw eigen kruidenblokjes maakt.

Kruiden invriezen: zo doe je het

  1. Snipper de verse kruiden fijn.
  2. Verdeel de gesnipperde kruiden over een ijsblokjesvorm. Je kan elk vakje vullen met één specifiek kruid, of kruidenmengelingen maken.
  3. Vul de vormpjes aan met olijfolie en zet in de diepvries. Als je later wat vetstof met pit nodig hebt, kun je altijd een van je kruidenblokjes gebruiken. Lekker én gezond!

Abonneer je op het Libelle Lekker YouTube-kanaal en ontdek er dagelijks toffe kookvideo's.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

Save

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen