Deze vissen moet je eten in oktober

  • Deel dit artikel:
Deze vissen moet je eten in oktober Receptenset

De vissen van augustus? Bot, griet, heek, leng, makreel, pijlinktvis (calamar), pladijs, pollak, poon, rog, roodbaars (=dorade), schar, scharretong, schelvis, steenbolk, tarbot, tong, tongschar, wijting, zeebaars en zeeduivel. Bovendien is het ook de perfecte moment om mosselen, garnalen, noordzeekrab en sint-jakobsschelp klaar te maken.

Meer weten over veilige en duurzame vis? Klik hier.

 

 

Makreeltartaar met kruidensalade
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Makreeltartaar met kruidensalade

Lasagne met leng
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Lasagne met leng

Thaise krabkoekjes
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Thaise krabkoekjes

Grietmoot met gebakken little gem
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Grietmoot met gebakken little gem

Pollak met limoensaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pollak met limoensaus

Zeeduivel met paddenstoelen en noten
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Zeeduivel met paddenstoelen en noten

Taco met heek
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Taco met heek

Pastasalade met pijlinktvis
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Pastasalade met pijlinktvis

Steenbolk met spinaziepuree en gepocheerd eitje
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Steenbolk met spinaziepuree en gepocheerd eitje

Schartong met pompoensabayon
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Schartong met pompoensabayon

Rode poon met Madraskerrie
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Rode poon met Madraskerrie

Tarbot dugléré
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Tarbot dugléré

Sint-jakobsvruchten met quinoa en avocadocrème
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Sint-jakobsvruchten met quinoa en avocadocrème

Mosselen met venkel en pastis
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Mosselen met venkel en pastis

Dorade met salsa verde
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Dorade met salsa verde

Pladijs met bloemkoolstoemp en gepocheerd ei
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Pladijs met bloemkoolstoemp en gepocheerd ei

Vispannetje met tongschar en pompoen
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Vispannetje met tongschar en pompoen

Fish pie van schelvis met röstilaagje
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Fish pie van schelvis met röstilaagje

Zeebaars met gerookte tijm en herfstsalade
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Makkelijk

Zeebaars met gerookte tijm en herfstsalade

Noordzeetong met kruidencrumble
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Noordzeetong met kruidencrumble

Gegrilde wijting met dille
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gegrilde wijting met dille

Rode poon met boschampignons
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Rode poon met boschampignons

Geroosterde rog met schorseneren
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Geroosterde rog met schorseneren

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.