Pollak met limoensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pollak met limoensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris en pikant tegelijk

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalot.

  2. 2

    Verdeel de vis over 4 vellen aluminiumfolie. Kruid met peper en besprenkel met olijfolie en limoensap. . Verdeel er de sjalot, groene kruiden en roze peper over. Vouw dicht en zet 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal de vis uit de folie. kruid met zeezout en leg er een half schijfje limoen op. Serveer met de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalot.

  2. 2

    Verdeel de vis over 4 vellen aluminiumfolie. Kruid met peper en besprenkel met olijfolie en limoensap. . Verdeel er de sjalot, groene kruiden en roze peper over. Vouw dicht en zet 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal de vis uit de folie. kruid met zeezout en leg er een half schijfje limoen op. Serveer met de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.