Recept

Geroosterde rog met schorseneren

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Snij de schorseneren in stukken en blancheer ze in melk of stoom ze beetgaar in ± 4 minuten.

  2. 2

    Leg de rogvleugel op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 minuten roosteren of tot het visvlees makkelijk van de graat loskomt. Verdeel de rogvleugel in stukken of maak het vlees voorzichtig los.

  3. 3

    Bak de schorseneren in boter mooi goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de rog met de schorseneren. Werk af met verse kruiden en gefrituurde uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geroosterde rog met schorseneren
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Snij de schorseneren in stukken en blancheer ze in melk of stoom ze beetgaar in ± 4 minuten.

  2. 2

    Leg de rogvleugel op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 minuten roosteren of tot het visvlees makkelijk van de graat loskomt. Verdeel de rogvleugel in stukken of maak het vlees voorzichtig los.

  3. 3

    Bak de schorseneren in boter mooi goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de rog met de schorseneren. Werk af met verse kruiden en gefrituurde uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!