Geroosterde rog met schorseneren
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde rog met schorseneren

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Snij de schorseneren in stukken en blancheer ze in melk of stoom ze beetgaar in ± 4 minuten.

  2. 2

    Leg de rogvleugel op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 minuten roosteren of tot het visvlees makkelijk van de graat loskomt. Verdeel de rogvleugel in stukken of maak het vlees voorzichtig los.

  3. 3

    Bak de schorseneren in boter mooi goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de rog met de schorseneren. Werk af met verse kruiden en gefrituurde uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Snij de schorseneren in stukken en blancheer ze in melk of stoom ze beetgaar in ± 4 minuten.

  2. 2

    Leg de rogvleugel op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 minuten roosteren of tot het visvlees makkelijk van de graat loskomt. Verdeel de rogvleugel in stukken of maak het vlees voorzichtig los.

  3. 3

    Bak de schorseneren in boter mooi goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de rog met de schorseneren. Werk af met verse kruiden en gefrituurde uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.