Recept

Thaise krabkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hapje

bereiding
  1. 1

    Doe het krabvlees in een grote mengkom met de vissaus, de sojasaus, het limoensap, de suiker, de arachideolie, de knoflook, de lente-ui, de koriander en de Spaanse peper. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Voeg de eieren, mayonaise en 175 g van het broodkruim toe en meng tot een stevige massa.

  3. 3

    Verdeel het krabmengsel in 12 porties en vorm er burgertjes van. Doe het resterende broodkruim op een bord en paneer er de krabburgers mee.

  4. 4

    Verhit de olie in een koekenpan en bak de krabburgers 3 à 4 minuten aan elke kant, tot ze mooi goudbruin zijn.

  5. 5

    Meng de limoenschil van 1 limoen en 1 el van het limoensap door de mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Thaise krabkoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Doe het krabvlees in een grote mengkom met de vissaus, de sojasaus, het limoensap, de suiker, de arachideolie, de knoflook, de lente-ui, de koriander en de Spaanse peper. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Voeg de eieren, mayonaise en 175 g van het broodkruim toe en meng tot een stevige massa.

  3. 3

    Verdeel het krabmengsel in 12 porties en vorm er burgertjes van. Doe het resterende broodkruim op een bord en paneer er de krabburgers mee.

  4. 4

    Verhit de olie in een koekenpan en bak de krabburgers 3 à 4 minuten aan elke kant, tot ze mooi goudbruin zijn.

  5. 5

    Meng de limoenschil van 1 limoen en 1 el van het limoensap door de mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!