Thaise krabkoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Thaise krabkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hapje

bereiding
  1. 1

    Doe het krabvlees in een grote mengkom met de vissaus, de sojasaus, het limoensap, de suiker, de arachideolie, de knoflook, de lente-ui, de koriander en de Spaanse peper. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Voeg de eieren, mayonaise en 175 g van het broodkruim toe en meng tot een stevige massa.

  3. 3

    Verdeel het krabmengsel in 12 porties en vorm er burgertjes van. Doe het resterende broodkruim op een bord en paneer er de krabburgers mee.

  4. 4

    Verhit de olie in een koekenpan en bak de krabburgers 3 à 4 minuten aan elke kant, tot ze mooi goudbruin zijn.

  5. 5

    Meng de limoenschil van 1 limoen en 1 el van het limoensap door de mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe het krabvlees in een grote mengkom met de vissaus, de sojasaus, het limoensap, de suiker, de arachideolie, de knoflook, de lente-ui, de koriander en de Spaanse peper. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Voeg de eieren, mayonaise en 175 g van het broodkruim toe en meng tot een stevige massa.

  3. 3

    Verdeel het krabmengsel in 12 porties en vorm er burgertjes van. Doe het resterende broodkruim op een bord en paneer er de krabburgers mee.

  4. 4

    Verhit de olie in een koekenpan en bak de krabburgers 3 à 4 minuten aan elke kant, tot ze mooi goudbruin zijn.

  5. 5

    Meng de limoenschil van 1 limoen en 1 el van het limoensap door de mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.