Meest recente artikelen

Deze vissen moet je eten in juni

In 't seizoen

Deze vissen moet je eten in juni Receptenset

In juni zijn de rog, schelvis, schar, roodbaars (of dorade) en tong op hun best, zetten deze vissen dus op je menu in juni. Maar zet zeker ook geep, kabeljauw, pladijs, pollak en zeewolf op het menu.

Lees ook …

Tong met zongedroogde tomaatjes en courgette
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Tong met zongedroogde tomaatjes en courgette

Dorade met kruidenolie
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Dorade met kruidenolie

Rogvleugel met gebakken citroen
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Rogvleugel met gebakken citroen

Pollakfilet met dilleaardappeltjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pollakfilet met dilleaardappeltjes

Stoofpotje van rog met spinazie en tomaat
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Stoofpotje van rog met spinazie en tomaat

Pladijs met broccolipuree
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pladijs met broccolipuree

Kabeljauw in papillot met groentjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kabeljauw in papillot met groentjes

Papillot van dorade en venkel
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Papillot van dorade en venkel

Kabeljauw met tomatencrumble
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kabeljauw met tomatencrumble

Boterham met pladijs en garnalenboter
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Boterham met pladijs en garnalenboter

Zeewolf met parmezaancrème
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Zeewolf met parmezaancrème

Tong in echte boter
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tong in echte boter

Gelakte schelvis met kruidenpuree en zongedroogde tomaten
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gelakte schelvis met kruidenpuree en zongedroogde tomaten

Feestelijke schelvis
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Feestelijke schelvis

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen