Boterham met pladijs en garnalenboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boterham met pladijs en garnalenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gemengde sla

bereiding
  1. 1

    Doe 50 g garnalen en 100 g boter in een keukenrobot. Voeg de citroenrasp en de helft van het sap toe en mix tot een homogene massa. Doe het mengsel in een spuitzak. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Meng de tomatenblokjes met de rest van de garnalen en de gehakte dille. Breng op smaak met een beetje citroensap, olie, peper en zout.

  3. 3

    Kruid de visfilets met peper en zout, vouw ze dubbel en bestuif ze met bloem. Bak de vis in olijfolie en hou warm.

  4. 4

    Snij intussen het brood in 8 sneetjes. Spuit enkele toefjes garnaalboter op elk sneetje, beleg met een stukje vis en bestrooi met de tomaat-garnalensalade. Werk af met dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe 50 g garnalen en 100 g boter in een keukenrobot. Voeg de citroenrasp en de helft van het sap toe en mix tot een homogene massa. Doe het mengsel in een spuitzak. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Meng de tomatenblokjes met de rest van de garnalen en de gehakte dille. Breng op smaak met een beetje citroensap, olie, peper en zout.

  3. 3

    Kruid de visfilets met peper en zout, vouw ze dubbel en bestuif ze met bloem. Bak de vis in olijfolie en hou warm.

  4. 4

    Snij intussen het brood in 8 sneetjes. Spuit enkele toefjes garnaalboter op elk sneetje, beleg met een stukje vis en bestrooi met de tomaat-garnalensalade. Werk af met dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.