Recept

Papillot van dorade en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse topper

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de venkel, lente-ui, peultjes, tomaatjes, prei, chilipeper en limoen.

  2. 2

    Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij hem in ringen. Snij de limoen en de tomaten in plakjes en de rest van de groenten in sliertjes.

  3. 3

    Leg de dorades elk op een vel bakpapier. Verdeel er de limoen, groenten en olijven over. Leg er een takje dille bij.

  4. 4

    Vouw de papillotten dicht en bind ze vast met keukentouw. Leg ze in de oven, verlaag de temperatuur tot 180°C en laat 10 minuten garen. Lekker met gestoomde rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Papillot van dorade en venkel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!