Papillot van dorade en venkel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot van dorade en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse topper

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de venkel, lente-ui, peultjes, tomaatjes, prei, chilipeper en limoen.

  2. 2

    Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij hem in ringen. Snij de limoen en de tomaten in plakjes en de rest van de groenten in sliertjes.

  3. 3

    Leg de dorades elk op een vel bakpapier. Verdeel er de limoen, groenten en olijven over. Leg er een takje dille bij.

  4. 4

    Vouw de papillotten dicht en bind ze vast met keukentouw. Leg ze in de oven, verlaag de temperatuur tot 180°C en laat 10 minuten garen. Lekker met gestoomde rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de venkel, lente-ui, peultjes, tomaatjes, prei, chilipeper en limoen.

  2. 2

    Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij hem in ringen. Snij de limoen en de tomaten in plakjes en de rest van de groenten in sliertjes.

  3. 3

    Leg de dorades elk op een vel bakpapier. Verdeel er de limoen, groenten en olijven over. Leg er een takje dille bij.

  4. 4

    Vouw de papillotten dicht en bind ze vast met keukentouw. Leg ze in de oven, verlaag de temperatuur tot 180°C en laat 10 minuten garen. Lekker met gestoomde rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.