Pollakfilet met dilleaardappeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pollakfilet met dilleaardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vrijdag visdag!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Pel en halveer de uien, snij ze in partjes.  Spoel de visfilets en dep ze droog.

  2. 2

    Bak de aardappelplakjes samen met de uien in 2 el boter. Kruid met peper en zout. Voeg de groentebouillon en de room toe, laat afgedekt 15 minuten zachtjes koken.

  3. 3

    Kruid de visfilets met peper en zout. Wentel ze in de bloem. Bak ze in de rest van de boter ongeveer 2 tot 3 minuten per kant.

  4. 4

    Bestrooi de aardappeltjes met gehakte dille. Breng verder op smaak met peper en zout. Verdeel de vis met de aardappelen over warme borden. Werk af met een plukje dille en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Pel en halveer de uien, snij ze in partjes.  Spoel de visfilets en dep ze droog.

  2. 2

    Bak de aardappelplakjes samen met de uien in 2 el boter. Kruid met peper en zout. Voeg de groentebouillon en de room toe, laat afgedekt 15 minuten zachtjes koken.

  3. 3

    Kruid de visfilets met peper en zout. Wentel ze in de bloem. Bak ze in de rest van de boter ongeveer 2 tot 3 minuten per kant.

  4. 4

    Bestrooi de aardappeltjes met gehakte dille. Breng verder op smaak met peper en zout. Verdeel de vis met de aardappelen over warme borden. Werk af met een plukje dille en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.