Recept

Volkorenpita met rosbief, gegrilde peer en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Huisgemaakte fastfood met een 'healthy twist'! Super snel en simpel!

bereiding
  1. 1

    Snij de peren in plakjes. Besprenkel ze met olijfolie en bak ze kort in een grillpan. Rooster intussen de pitabroodjes in een broodrooster.

  2. 2

    Snij de broodjes open, verdeel er al wat van de rucola in. Leg er daarna een plakjes rosbief met wat gegrilde peer in.

  3. 3

    Verkruimel de feta en strooi samen met de geroosterde hazelnoten over de broodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpita met rosbief, gegrilde peer en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de peren in plakjes. Besprenkel ze met olijfolie en bak ze kort in een grillpan. Rooster intussen de pitabroodjes in een broodrooster.

  2. 2

    Snij de broodjes open, verdeel er al wat van de rucola in. Leg er daarna een plakjes rosbief met wat gegrilde peer in.

  3. 3

    Verkruimel de feta en strooi samen met de geroosterde hazelnoten over de broodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!