Aspergerolletjes met rosbief, mosterdmayonaise en rucola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergerolletjes met rosbief, mosterdmayonaise en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip! Probeer dit recept ook eens met parmaham, gegrilde beenham of varkensgebraad. 

bereiding
  1. 1

    Verwijder de harde uiteinden van de groene asperges. Blancheer ze in lichtgezouten water en laat ze afkoelen onder stromend water.

  2. 2

    Meng de mosterd met de mayonaise en kruid met peper en zout. Leg een sneetje rosbief open, bestrijk met een halve koffielepel mosterdmayonaise en leg er drie groene asperges op, op zo’n manier dat de puntjes er een beetje uitsteken. Rol de sneetjes op en schik ze op een schaal met rucola. Kruid met peper en zout en serveer de rest van de mosterdmayonaise er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwijder de harde uiteinden van de groene asperges. Blancheer ze in lichtgezouten water en laat ze afkoelen onder stromend water.

  2. 2

    Meng de mosterd met de mayonaise en kruid met peper en zout. Leg een sneetje rosbief open, bestrijk met een halve koffielepel mosterdmayonaise en leg er drie groene asperges op, op zo’n manier dat de puntjes er een beetje uitsteken. Rol de sneetjes op en schik ze op een schaal met rucola. Kruid met peper en zout en serveer de rest van de mosterdmayonaise er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.