Meest recente artikelen

Culinaire beleving aan betaalbare prijs

  • Deel dit artikel:
Culinaire beleving aan betaalbare prijs Artikel

Een nieuwe editie van het grootste culinaire evenement van België en Luxemburg staat weer voor de deur. Laat je verleiden door een gastronomische beleving aan een zacht prijsje.

DiningCity Restaurant Week is al aan zijn 12de editie toe. Deze formule heeft succes, want bij de vorige editie genoten 35.000 bezoekers van een heerlijke maaltijd. Stip 3 tot 9 juni dus alvast maar aan in je agenda, want ook dit jaar kan je weer een hele week genieten van topgerechten.

Je kan kiezen uit ruim 400 deelnemende toprestaurants. Keuze genoeg dus! Deze zijn allemaal nauwkeurig uitgekozen. Een Michelinster of hoge punten van GaultMillau? Je kan er tijdens deze Restaurant Week gaan lunchen of dineren aan een zacht prijsje.

Zo betaal je voor een lunch van 3 gangen 22,50 euro en kan je genieten van een 3-gangendiner vanaf 27,50 euro. Smaakt dit naar meer? Reserveer dan tijdig op www.restaurantweek.be vanaf 15 mei. Smakelijk!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.