Meest recente artikelen

Vraag het aan Ilse: hoe maak ik een stevige tiramisu?

Vraag het aan Ilse: hoe maak ik een stevige tiramisu? Artikel

Ilse D'hooge beantwoordt jouw culinaire vragen! Elke week kan je het antwoord lezen op een prangende vraag van een lezer. Deze week vertelt Ilse je hoe je vermijdt dat je tiramisu te lopend is.

 

Je kan Ilse voortaan elke dag aan het werk zien in haar programma 'Ilse kookt' op Libelle tv

Meer informatie over het programma vind je hier!

 

Vraag van Tara: Hallo Ilse! Ik heb niet lang geleden een tiramisu proberen te maken. Helaas was die erg lopend, een echt soepje! Heb je tips voor mij?

Antwoord van Ilse

Dag Tara,

als je tiramisu maakt gebruik je koffie om de lange vingers in te weken. Je mag deze echt maar heel even in de koffie doppen. Anders wordt het inderdaad een soepje. Waarschijnlijk ligt daar de oorzaak van je probleem.

Ik gebruik altijd een espresso, zo is de koffiesmaak heel geconcentreerd. Ik hoop dat hiermee jouw probleem opgelost is. Nu je van tiramisu gesproken heb, krijg ik er al zin in. Ik ga hem dus zelf ook nog eens maken, mmm. Veel succes!

Groetjes, Ilse.

Ook zin gekregen in een lekkere tiramisu?

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen