Meest recente artikelen

Arome 1753 doet koffie zoals je hem kent vergeten

  • Deel dit artikel:
Arome 1753 doet koffie zoals je hem kent vergeten Artikel

Waar wij Belgen het meest van genieten tijdens een kopje koffie? De beleving van het aroma. Daarom blaast Douwe Egberts de gemalen filterkoffie nieuw leven in met de lancering van een nieuw gamma superieure koffies.

Genieten van een kopje gemalen filterkoffie dat je zelf zet is helemaal in. Met Arome 1753 krijgen koffieliefhebbers een uitgebreid smakenpalet van koffie voorgeschoteld in een eigentijdse verpakking die makkelijk hersluitbaar is.

De vier nieuwe sterren op van Douwe Egberts:

Arome 1753 Delicate herbergt de meest subtiele en zachte koffiesmaak. De milde melange in combinatie met  een lichtere en lagere branding geeft deze koffie een zacht en verfijnd karakter.

Wie van een evenwichtig kopje koffie houdt, moet Arome 1753 Original proberen. De smaak van deze koffie is evenwichtig, hartelijk en veelzijdig van karakter. Geniet van een iets complexere melange in combinatie met een donkere branding.

Voor de decafeïneliefhebbers onder ons is Aroma 1753 Sublime de ultieme koffie. Zoals de naam prijsgeeft is hij intens van smaak, pittig en puur van karakter. Sublime heeft een subtiel maar krachtig aroma.

De meest intense smaak vind je terug in Arome 1753 Black. De rijke melange in combinatie met een donkere branding maakt deze koffie geraffineerd en geeft hem een vastberaden karakter. De Kenya-koffiebonen geven deze melange een typisch fruitige smaak.

Wist je dat…

de naam Arome 1753 verwijst naar aroma, de sterkte van het nieuwe gamma en 1753 naar het jaar waarin Egbert Douwes zijn eerste koffiewinkel in Joure opende en Douwe Egberts ontstaan is?

Koffie gebruiken in recepten? Geen probleem op Libelle-lekker.be!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen