Meest recente artikelen

De 'Fruitroute' per scooter

  • Deel dit artikel:
De 'Fruitroute' per scooter Artikel

Fruitsnacks en GreenCity hebben elkaar gevonden. Het fruitbedrijf en het bedrijf dat toeristische dagrips organiseert, slaan de handen in elkaar om je een unieke ervaring te geven op de 'Fruitroute'.

Je kan er kennismaken met de rijkdom van de Haspengouwse fruitstreek. Fruitsnacks is een authentiek Haspengouws fruitbedrijf dat zelf appelen en peren teelt.

De Fruitroute neemt je mee door het Haspengouwse landschap, langs de prachtige fruitgaarden van de streek. In de lente kleuren de velden roos en wit door de talrijke bloesems, later op het jaar kun je de rijpe vruchten aan de bomen bewonderen.

Op de route word je begeleid door het gps-systeem van GreenCity Tours, dat is gekoppeld aan een audiogids die je leuke verhalen, anekdotes, weetjes en mythes uit de streek vertelt. Aan bepaalde locaties zijn verhalen gekoppeld en eens de gps op de juiste coördinaten komt, krijg je het verhaal te horen. Zo leer je de charmes van de streek en de geheimen van de fruitboeren onderweg kennen.

De Fruitroute kan je aandoen met scooters of met 2pk’s. Zo is het parcours voor iedereen toegankelijk. Heb je kleine kindjes? Met de 2 pk’s kan je toch optimaal genieten van de route.

Voor wie de Fruitroute wil doen als teambuilding, is er ook een meetingruimte beschikbaar, voor of na het rijden van de route. Er worden tevens routes op maat gemaakt voor’ firma’s, verenigingen of vriendengroepen.

De kostprijs is afhankelijk van je noden en wensen. Prijzen starten vanaf 38 euro per persoon.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.