Meest recente artikelen

Lekker winters fruit

Lekker en goedkoop

Lekker winters fruit Artikel

Wintergroenten kennen we al, nu is het tijd voor winterfruit. Veel fruit is het hele jaar door te verkrijgen, maar vaak toch het allerlekkerst en goedkoopst in het goede seizoen.

Citrusvruchten

Tijdens de winter zijn citrusvruchten volop te verkrijgen zoals mandarijntjes, sinaasappels en grapefruit. Citrusvruchten zijn het lekkerste op kamertemperatuur, maar zijn langer houdbaar in de koelkast.

Probeer deze recepten met citrusfruit

 

 

Stoofperen

Naast de citrusvruchten horen ook stoofpeertjes bij de koudere maanden. Alle peren kun je stoven, maar dan worden lang niet altijd stoofperen bedoeld. Hier worden namelijk speciale rassen voor gebruikt die meestal roze of rood getint zijn

Probeer deze recepten met stoofperen

Exotisch winterfruit

In de winter is er, behalve appelen en peren, weinig fruit van bij ons verkrijgbaar. Maar je wilt natuurlijk wel wat afwisseling in de fruitmand. Daarom kun je ook eens kiezen voor exotisch fruit zoals banaan en mango. In de winter komen deze ook uit Zuid-Europa en leggen ze de minste voedselkilometers af.

Probeer deze recepten met banaan en mango

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen