Meest recente artikelen

Op zoek naar een (nieuwe) Nespresso-machine?

  • Deel dit artikel:
Op zoek naar een (nieuwe) Nespresso-machine? Artikel

Nespresso onthulde onlangs 'Pixie' de kleinste en intelligentste koffiemachine ooit!

Pixie‘ is stijlvol, snel en combineert functionaliteit en design met kwaliteit.
Omdat deze machine verkrijgbaar is in zes verschillende (pittige) kleuren, kan je dit klein wonder perfect integreren in je keukeninterieur en -kleur.

Het strakke design oogt erg compact en de zijpanelen in geanodiseerd aluminium geven het geheel een industriële, minimalistische look.
Bovendien biedt ‘Pixie’ zoveel meer dan wat zichtbaar is. Binnen de 30 seconden is hij opgewarmd en klaar voor gebruik. Na 9 minuten inactiviteit schakelt de machine zichzelf uit,  zo wordt er 40% minder energie verbruikt dan bij een gemiddeld toestel.
Twee programmeerbare toetsen zorgen ervoor dat koffiekenners over de hele wereld het watervolume kunnen instellen voor een perfecte Espresso of Lungo koffie, en een handige hendel vergemakkelijkt het plaatsen van de capsules in de capsulehouder.

‘Pixie’ is al sinds 1 maart 2011 te koop in alle Nespresso Boutiques, via de Nespresso websites, de Nespresso Club en bij enkele verdelers. De richtprijs is 149 euro.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen