Meest recente artikelen

7 leuke vaderdagcadeaus om nu te bestellen

Uit de Libelle Lekker Shop

7 leuke vaderdagcadeaus om nu te bestellen Artikel

Ben je op zoek naar een leuk vaderdagcadeau? In de Libelle Lekker Shop vind je heel wat mooie spullen om je papa (of jezelf) mee te verwennen.

1 Een prachtige keukenlepelset

Keukenlepelset Libelle Lekker Shop

Na lang zoeken heeft onze redactie eindelijk haar ultieme keukenlepelset gevonden. We zochten lepels die geen giftige stoffen kunnen afgeven, bestand zijn tegen extreem hoge en lage temperaturen en geen krassen maken in je pannen. Ze zijn gemaakt uit superstevig acaciahout dat niet vervormt, niet breekt en geen krassen maakt. Bovendien zien ze er geweldig uit in elke keuken. Bekijk de lepelset in de Libelle Lekker Shop.

2 Een gepersonaliseerde keukenschort

Libelle Lekker Shop keukenschort

Niets zo leuk als een gepersonaliseerd cadeau. Is jouw papa een keukenprins of een barbecueheld? Dan verdient hij deze hippe schort, toch? Hij is gemaakt uit stevig leder en is door de gesp makkelijk afstelbaar. Bovendien heeft hij een grote zak voor recepten (of een pintje) en is er een ring aan bevestigd waar hij tangen, vorken of andere keukentools aan kan hangen. Bekijk de schort in de Libelle Lekker Shop.

3 Een stoere ovenhandschoen

Libelle Lekker Shop ovenwant

Is jouw papa zo iemand die eigenlijk alles al heeft? Dan is deze stoere keukenhandschoen wat je zoekt! De handschoen is gemaakt uit cognackleurig leer dat in de loop van de tijd alleen maar nóg mooier zal worden: door veelvuldig gebruik zal er immers een unieke patina op het leer komen. Stoer én handig. Bekijk de keukenhandschoen in Libelle Lekker Shop.

4 Een set van 4 gamellen

gamellen Libelle Lekker Shop

Een goede set gamellen is essentieel voor de papa die graag buiten kookt of kampeert. Deze zomer neem je ze ook gewoon mee in de tuin om er samen mee te koken. Het enige wat je nodig hebt is een vuurschaal of een barbecue en je favoriete ingrediënten. Bekijk de gamellen in de Libelle Lekker Shop.

5 Een handige tafelbarbecue

Tafelbarbecue Libelle Lekker Shop

Is je papa dol op spontane barbecues? Dankzij deze draagbare tafelbarbecue kan het! Je transporteert 'm vlotjes in z'n handige draagzak, want hij weegt nog geen 3 kiloBekijk de tafelbarbecue in de Libelle Lekker Shop.

6 Een luxueuze messenset

Libelle Lekker Shop steakmessen

Degelijke steakmessen zijn écht onmisbaar als je regelmatig biefstuk op het menu zet. Deze knappe set van 6 van Jean Dubost zijn gemaakt uit roestvrij staal en olijfhout: ze zijn stevig, scherp en gaan, als je ze goed verzorgt, een leven lang mee. Ideaal voor de papa's die houden van een lekker stukje vlees. Bekijk de messenset in de Libelle Lekker Shop.

7 Een stijlvolle zeevruchtenset

Libelle Lekker Shop zeevruchtenset

Is jouw papa fan van zeevruchten? Dan is dit een prima cadeau! Deze elegante, authentieke zeevruchtenset bevat een kreefttang, een oestermes, zes kreeftvorkjes en zes prikkers voor kreukels, slakken of caracollen. Zo haal je meteen alles in huis om thuis te genieten van een heerlijke schotel fruits de mer. Bekijk de zeevruchtenset in de Libelle Lekker Shop.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen