Sint-jakobsvrucht met crumble van pistachenoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sint-jakobsvrucht met crumble van pistachenoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en origineel hapje, perfect voor een (feestelijk) etentje met vrienden of familie. 

bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood. Hak het brood fijn in de blender. Zorg dat je 5 eetlepels broodkruim hebt. Hak ook de peterselie en pistachenoten fijn.

  2. 2

    Meng het broodkruim met de look, pistachenoten, peterselie en 80 ml olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak het geheel al roerend in een pan krokant. Laat een beetje uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Bak de sint-jakobsvruchten aan elke zijde 1 minuut in een hete pan met olijfolie. Kruid met peper en zout. Beleg de sint-jakobsvruchten met de broodcrumble.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood. Hak het brood fijn in de blender. Zorg dat je 5 eetlepels broodkruim hebt. Hak ook de peterselie en pistachenoten fijn.

  2. 2

    Meng het broodkruim met de look, pistachenoten, peterselie en 80 ml olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak het geheel al roerend in een pan krokant. Laat een beetje uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Bak de sint-jakobsvruchten aan elke zijde 1 minuut in een hete pan met olijfolie. Kruid met peper en zout. Beleg de sint-jakobsvruchten met de broodcrumble.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.