Risotto met gebakken kamschelpvruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Risotto met gebakken kamschelpvruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Stoom de diepvriesstoomzakjes volgens de verpakking. Warm de risotto op volgens de verpakking. Meng de groenten bij de risotto en de mascarpone. Breng op smaak met peper en zout.  

  2. 2

    Bak de kamschelpvruchten in olijfolie en boter en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de risotto, kamschelpen en kruidenboter over de borden. Werk af met waterkers. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stoom de diepvriesstoomzakjes volgens de verpakking. Warm de risotto op volgens de verpakking. Meng de groenten bij de risotto en de mascarpone. Breng op smaak met peper en zout.  

  2. 2

    Bak de kamschelpvruchten in olijfolie en boter en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de risotto, kamschelpen en kruidenboter over de borden. Werk af met waterkers. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.