Meest recente artikelen

Kom smullen op het Good Food Festival in Sint-Niklaas

Laat je verrassen door foodtrucks

  • Deel dit artikel:
Kom smullen op het Good Food Festival in Sint-Niklaas Artikel

Zin in een culinair uitstapje? Dan moet je op 2 en 3 november bij Waasland Shopping zijn: tijdens het Good Food Festival kun je proeven van al het lekkers dat diverse foodtrucks voor jou klaarmaken. Dé place to be voor lekkerbekken!

Je nieuwe najaarsoutfit shoppen én genieten van iets lekkers? Tijdens het Good Food Festival in Waasland Shopping sla je twee vliegen in één klap. Er is het hele weekend braderij, én er zijn foodtrucks die je culinair zullen verrassen met klassiekers uit zowat elke keuken. Bovendien is het op 1 november World Vegan Day en zullen veel foodtrucks ook een vegan gerechtje aanbieden. Vegan curry, een pittig wokgerecht, spaghetti, crabcakes, springrolls of wraps: aan jou de keuze. Onze collega’s van Flair zullen er zijn met de Flair Foodtruck, waar je een lekkere plantaardige Beyond Burger van Ellis Gourmet Burger kunt proeven.  Of ga je liever een cocktail nippen? Ook daar is natuurlijk voor gezorgd. Cocktailbar? Check!

Good Food Festival Waasland Shopping Flair

Het Good Food Festival praktisch

Wanneer? Zaterdag 2 en zondag 3 november 2019

Waar? Waasland Shopping, Sint-Niklaas

Info? www.waaslandshopping.com

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen