Meest recente artikelen

Ook dit kun je doen met een taartdoos

Veelzijdiger dan je denkt

Ook dit kun je doen met een taartdoos Artikel

Een taartdoos enkel voor taart? Helemaal niet! Heb je een picknick gepland of is je zoontje of dochtertje binnenkort jarig? Dan kan die taartdoos wel eens van pas komen!

Quiche

Een quiche maken is erg makkelijk. Organiseer je een brunch? Dan kan je jezelf wat stress besparen door je quiche al de avond voordien te maken. In een taartdoos blijft de quiche lekker vers voor de dag nadien. Is het feestje bij iemand anders? Dan neem je de doos makkelijk mee bij het handvat.

Picknick

Tijdens een picknick mag het wat meer zijn dan een simpele boterham met kaas. Het is bijvoorbeeld erg leuk om naast een quiche ook nog wat hartig gebak te voorzien. Wat dacht je van heerlijk hartige muffins met spek en ei of een tomatencake? In een taartdoos kan je alles makkelijk transporteren. Een taartdoos met ronde onderverdelingen is prima voor het veilig vervoeren van cupcakes en muffins. Zo raken ze niet verplet of wordt je mooie decoratie niet verpest.

Verjaardagstraktaties

Is zoon- of dochterlief binnenkort jarig en ben je van plan om traktaties mee te nemen naar school of de jeugdbeweging? Dan is een taartdoos met handvat erg handig. Of je nu taart, cupcakes of een andere traktatie maakt, in een taartdoos blijven ze vers en veilig. Dankzij het handvat kan je ze makkelijk dragen en zelfs meenemen op de trein of bus.

De favoriete taartdoos van de Libelle Lekker redactie

Deze taartdoos van Sistema heeft onze redactie voor jou uitgekozen. Taart transporteren en vershouden? Geen probleem. Maak jij liever cupcakes? Draai de bodem dan om voor de handige cirkeltjes die ervoor zorgen dat je cakejes niet in het rond vliegen.

Taartdoos + serveermes, € 29,95 in de Libelle Lekker Shop.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen