Meest recente artikelen

WK snacks: supporter voor onze Duivels met deze food items

Supporterend smullen!

WK snacks: supporter voor onze Duivels met deze food items Artikel

Het WK staat voor de deur en daar horen natuurlijk snacks en drankjes bij. Met deze zes items supporter je in de gepaste stijl.

Scoren met chocolade

Zin in een zoete snack? Wat dacht je van chocolade minivoetballetjes? Leonidas brengt ze op de markt in zes verschillende smaken. Wie écht in thema wil zijn, gaat natuurlijk voor de melkchocolade met Russische karamel.

WK cupcakes

Samen met vriendinnen voetbal (of voetballers) kijken, daar horen cupcakes bij. Maak het jezelf makkelijk met de tricolore cupcakemix van Aveve. De bakmix zorgt voor mooie rode cupcakes. Versieren doe je met een mix voor smeuïge botercrème en een mix met suikerbolletjes in de kleur van onze Belgische vlag.

 

De Duivelse Friteuse

Onze noorderburen zullen dan wel niet op het WK aanwezig zijn, hun frituurhapjes smaken wel. Lekkere bitterballen of goede Belgische frietjes? Bak ze in deze feestelijke friteuse. Door de dubbele verwarmingselementen kun je tijdens de rust snel een tweede lading maken.

 

Supporters sushi

Mag het wat decadenter? Bij Sushi Shop kan je een Moscow-box bestellen met 58 stuks sushi. Voor het mooi ontwerp van de doos werkt Sushi Shop samen met schilder en tatoeëerder Jean André.

 

WK klassieker

Croky is een officiële sponsor van het WK en lanceert twee limited editions. Je kan kiezen uit Paprika en Ketchup met een verpakking die volledig in het teken van onze Duivels staat. Geef toe, chips zijn bijna even belangrijk bij voetbal als de bal.

 

The Taste of Belgium

Dorst gekregen van al die snacks? Spoel ze door met deze WK-pintjes. Ze zijn het resultaat van een samenwerking tussen de Distilleerderij van Biercée en de Brasserie de Silly. Het bier in het zwarte flesje is van hoge gisting en heeft een volle smaak met hints van gedroogde pruim, geroosterde mout en jeneverbessen. In het gele flesje zit een witbier met een frisse citroensmaak en het rode pintje is een kriek gecombineerd met het Biercée Griotte-aperitief. Ideaal voor wie houdt van zoet bier.

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen