Meest recente artikelen

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon

Met heerlijke seizoensingrediënten

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon Artikel

Benieuwd wat de zes favoriete lenterecepten van Macaron Manon zijn? Ontdek ze hier!

Manon: "We hebben er lang op moeten wachten maar nu lijkt de lente toch echt in zicht. Zalig toch die bloesems aan de bomen, die eerste bloemetjes in de tuin én al die heerlijke nieuwe seizoensingrediënten. De lente is ongetwijfeld één van mijn favoriete seizoenen in de keuken. Alles komt dan opnieuw tot leven en we krijgen weer volop kleur op ons bord. Ik geef je alvast mijn 6 favoriete recepten mee!"

Speltpannenkoeken met rood fruit

Niks is leuker dan uitgebreid ontbijten op een mooie lentedag. Op zondag bak ik dan graag kleine dikke pannenkoeken. Heerlijk met rood fruit en ahornsiroop erbij!

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon

Avocadotoast met eitjes

Sommige dingen kunnen zo eenvoudig en toch zo lekker zijn. Zoals deze avocadotoast bijvoorbeeld. Kook je eitje 7 min. dan is het mooi gaar en toch nog een beetje smeuïg vanbinnen.

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon 1

Platbrood met labneh en lamsgehaktballetjes

Ik hou ervan om recepten te koken die je makkelijk voor veel mensen kunt maken en kunt delen. Zoals deze flatbreads bijvoorbeeld. Maak wat kleinere versies voor bij het aperitief of serveer ze met een frisse salade voor een lichte lunch of diner.

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon 2

Buddha bowl met bulgur, zoete aardappel en avocado

Helemaal hip deze lente? Bowl food ofwel allerlei lekkers in een kommetje. Ik vind 'm lekker met zachte smaken als zoete aardappel en avocado. Werk je bowl af met wat tahindressing voor extra pit.

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon 3

Citroentaartjes

Geen lente zonder citroentaartjes voor mij! Ik hou enorm van friszure smaken én geel op mijn bord. Deze citroentaartjes zijn er misschien indrukwekkend uit maar eigenlijk zijn ze helemaal niet zo moeilijk om te maken.

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon 4

Moederdagtaart met eetbare bloemen

Als we het over de lente hebben, kunnen we Moederdag moeilijk vergeten. Haal alles uit de kast en zet je mama eens in de bloemetjes met deze prachtige taart!

De favoriete lenterecepten van Macaron Manon 5

  • Deel dit artikel
Alles over Macaron Manon

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen