Meest recente artikelen

Hier kijkt de redactie naar uit in november

Blijmaker

Hier kijkt de redactie naar uit in november Artikel

Geluk zit vaak in kleine dingen. Deze blijmakers toveren in november een glimlach op de gezichten van onze redactie.

Culiredactrice Marlies

Elk jaar sta ik opnieuw te popelen voor de aftrap van het wildseizoen, met november als hoogtepunt. De smaak van het vlees is dan zo intens. Echt heerlijk! Dan laat ik me graag extra verwennen op restaurant en ja, daar trek ik dan extra budget voor uit.

> Ontdek hier alles over wild.

Webredactrice Rien

Van november tot en met januari kunnen we weer genieten van aardpeer. Niet de meest voor de hand liggende groente, wel overheerlijk! Van alledaags tot feestelijk: met aardpeer kan je écht alles doen. Ontdek hier de lekkerste gerechtjes met dit heerlijk knolletje.

Hier kijkt de redactie naar uit in november 1

Culiredactrice Natalie

Ik ben helemaal fan van dit nieuwe winterse servies van Ikea. Stijlvol, sober design maar toch feestelijk. Nog enkele takjes groen op tafel, mooie servetten erbij en ik ben klaar voor de feestdagen. Servies vanaf €4,99 bij Ikea.

Hier kijkt de redactie naar uit in november

Webredactrice Marlies

In november wil ik eindelijk eens naar Davai in de Blankenbergestraat in Gent. Dit gloednieuwe concept werd op poten gesteld door Gentse ondernemers die wilden aantonen dat een hapje heel wat meer kan zijn dan een doordeweekse bitterbal. Ze serveren er variaties op Russische dumplings, en alles is veggie en/of vegan. Bovendien zijn alle dumplings handgemaakt. Het water komt me nu al in de mond!

Hier kijkt de redactie naar uit in november 2

 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen