Deze klassiekers zijn top op een koude schotel
25 heerlijke recepten met mosselen
13 gezonde ijsjes om heerlijk van te smullen
De lekkerste barbecue bijgerechten van Sandra Bekkari
Tongrolletjes met zeekraal en grijze garnalen
Varkenshaasje met shiitakes en truffelolie
Kreeft met champagnesabayon
Ossenhaas in bladerdeeg met truffeljus
Tongrolletjes met truffeltapenade
Hapjesbord met praline moscovite en tompoes van aardappel
Sabayon met verse vijgen en bladgoud
Holle oesters met kreeftenjus
Sint-jakobsvruchten met champagnerisotto
Gepocheerde peertjes met champagnesabayon
Kruidig geroosterde gans met portsaus
Fazant in rode wijn
Sint-jakobsvruchten met gerookte paling en Belgische kaviaar
Tags:
Een hedendaagse Kerst: een traditioneel kerstmenu in een modern jasje
Snel & simpel feestmenu
Italiaans feestmenu
Kerstmenu deluxe
18 Feestelijke hapjes en voorgerechten
Vegetarisch kerstmenu
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES