Feestelijke croques voor het eindejaar: verrassend en makkelijk
Traditioneel maar haalbaar: een écht feestmaal zonder de stress
Vergeten groenten in een glansrol op het feestmenu
Recepten met kaki: dit maak je met de Oosterse pruim
Tongrolletjes met zeekraal en grijze garnalen
Varkenshaasje met shiitakes en truffelolie
Kreeft met champagnesabayon
Ossenhaas in bladerdeeg met truffeljus
Tongrolletjes met truffeltapenade
Hapjesbord met praline moscovite en tompoes van aardappel
Sabayon met verse vijgen en bladgoud
Holle oesters met kreeftenjus
Sint-jakobsvruchten met champagnerisotto
Gepocheerde peertjes met champagnesabayon
Kruidig geroosterde gans met portsaus
Fazant in rode wijn
Sint-jakobsvruchten met gerookte paling en Belgische kaviaar
Tags:
Een hedendaagse Kerst: een traditioneel kerstmenu in een modern jasje
Snel & simpel feestmenu
Kerstmenu deluxe
18 Feestelijke hapjes en voorgerechten
Vegetarisch kerstmenu
Dit kerstmenu maak je in 1 uur tijd
Welkom bij Libelle Lekker! Stel je kookvraag aan Maia...
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES