Paprikarisotto met burrata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Paprikarisotto met burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een smeuïge risotto gecombineerd met burrata, het is een hemels duo! 

bereiding
  1. 1

    Snij de gegrilde paprika’s in fijne reepjes. Mix 2/3 van de paprika samen met de bouillon fijn in een blender.

  2. 2

    Bak de ui glazig in wat boter. Voeg de geperste knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de rijst toe en schep goed om. Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.

  3. 3

    Voeg de paprikabouillon in delen toe en roer tot de rijst gaar is. Voeg de resterende reepjes geroosterde paprika, de kerstomaten en een klont boter toe. Proef en kruid met peper.

  4. 4

    Werk de risotto af met een toefje rucola, burrata en geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de gegrilde paprika’s in fijne reepjes. Mix 2/3 van de paprika samen met de bouillon fijn in een blender.

  2. 2

    Bak de ui glazig in wat boter. Voeg de geperste knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de rijst toe en schep goed om. Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.

  3. 3

    Voeg de paprikabouillon in delen toe en roer tot de rijst gaar is. Voeg de resterende reepjes geroosterde paprika, de kerstomaten en een klont boter toe. Proef en kruid met peper.

  4. 4

    Werk de risotto af met een toefje rucola, burrata en geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.