• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mummie van camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie had gedacht dat mummies zo snoezig konden zijn?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Neem het bladerdeeg en snij het in reepjes.

  3. 3

    Wikkel de reepjes rond de camembert.

  4. 4

    Klop de eidooier los met een scheutje melk.

  5. 5

    Bestrijk de bladerdeegmummie met de losgeklopte eidooier met behulp van een borsteltje. Leg er de pecannoten op en bak in zo'n 20 minuten gaar in de oven tot de camembert mooi goudbruin gebakken is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Neem het bladerdeeg en snij het in reepjes.

  3. 3

    Wikkel de reepjes rond de camembert.

  4. 4

    Klop de eidooier los met een scheutje melk.

  5. 5

    Bestrijk de bladerdeegmummie met de losgeklopte eidooier met behulp van een borsteltje. Leg er de pecannoten op en bak in zo'n 20 minuten gaar in de oven tot de camembert mooi goudbruin gebakken is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.