Meest recente artikelen

De eerste Aérobar ter wereld

  • Deel dit artikel:
De eerste Aérobar ter wereld Artikel

Ben jij wel te vinden voor een avontuurlijke primeur? Reis dan naar Frankrijk en aperitief in de allereerste Aérobar op een hoogte van 35 meter. Hoogtevrees is niet aan te raden!

Hoe werkt het?

In deze Aérobar is er plaats voor twaalf personen. Je wordt de lucht in getrokken door een met helium gevulde ballon. De witte futuristisch ogende stellage zorgt er voor dat de luchtballon niet afdrijft.

Onder begeleiding van een barman blijven de bezoekers ruim tien minuten in de lucht. Tijd genoeg om te genieten van iets fris of een glaasje prosecco.

Wil jij ook meegenieten van dit hoogtepunt? Een rit kost afhankelijk van het soort drankje 6,50 tot 11 euro per persoon.

Waar?

Deze wereldprimeur bevindt zich in het futuristische attractiepark Futuroscope, het tweede grootste amusementspark van Frankrijk. Maak er een daguitstap van en beleef heel wat plezier op de talloze attracties terwijl je kennismaakt met de Aérobar.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.