Meest recente artikelen

Bubble tea slurpen in Antwerpen

  • Deel dit artikel:
Bubble tea slurpen in Antwerpen Artikel

Antwerpen is een hip adresje rijker. JILI, een levendige thee- en koffiebar, opende voorbije week in hartje Antwerpen.

JILI heeft als missie om bubble tea, oftewel parelthee, te introduceren in Vlaanderen. Parelthee is een echte hype in Azië. Nu ook de Verenigde Staten en de UK in de ban zijn van het speciale drankje, is het tijd om Vlaanderen te veroveren.

Thee met smaakparels

Bubble tea is een bijzondere manier om thee te drinken. “Het gaat om een drank op basis van groene of zwarte thee waaraan een fruitsmaak en smaakparels, fruitballetjes die openspringen in de mond, worden toegevoegd. Klanten kiezen zelf welke smaken ze wensen,” legt Jin Hu uit, die JILI oprichtte samen met zijn broer Hui Hu.

Je kan dit drankje zowel koud als warm drinken, met of zonder melk. Het verfrissende drankje is verrassend lekker en verfrissend. Bubble tea is het sterproduct van de gloednieuwe zaak, maar je kan er ook terecht voor een heerlijke Italiaanse koffie, gezonde sandwiches met een Oosterse toets, overheerlijke macarons en huisgemaakt ijs.

Zelf eens parelthee proeven? Place to be: JILI, Nationalestraat 100, 2000 Antwerpen

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen