Meest recente artikelen

De fruitjes van Oasis ontketenen de Fun Revolutie!

De fruitjes van Oasis ontketenen de Fun Revolutie! Artikel

Vanaf 25 april brengen de fruitjes van Oasis extra pit en fun in je leven. Zowel op tv, in de supermarkt, op Facebook als in het station. Wil je weten wat de fruitjes juist gaan doen?

Het zijn bittere tijden. We lachen niet meer, maken geen plezier, het weer valt niet te pruimen… De Fruitjes van Oasis willen daar verandering in brengen, en snel!

Om te beginnen start deze Fun Revolutie in de stations van Antwerpen (25 april) en Luik (27 april). Er wordt een tijdelijk attractiepark op poten gezet met een reuzeglijbaan, fotosessies en natuurlijk veel Oasis. Wie nog van de partij zal zijn? Fredje Fraise, Mangootje van Melle, Herrit Ananas, Frank Sinaastra en zelfs Kami Cassis en Cuave!

Een extra reden nodig om van de partij te zijn? Elke keer er iemand van de reuzeglijbaan in het station van Antwerpen of Luik glijdt, schenkt Oasis een FUN-dag aan de vereniging Arc-en-Ciel. Zo kunnen ook de kinderen die het iets minder makkelijk hebben een fruitig moment krijgen!

Ook de Oasis Facebookpagina is helemaal rijp. Neem en kijkje en sluit je aan bij de Fruit Family. Je kan er zelf je eigen FunProject voorstellen ter waarde van 20.000 euro!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen