Meest recente artikelen

Nieuw smakelijk tv-seizoen gaat van start

  • Deel dit artikel:
Nieuw smakelijk tv-seizoen gaat van start Artikel

De televisiezenders verwennen je dit najaar met tal van culinaire programma's. Geen grote nieuwigheden dit jaar, wel de populaire klassiekers.

Dagelijkse Kost

Jeroen Meus keert terug voor een tweede seizoen van het succesvolle tv-programma Dagelijkse Kost. De naam van het programma zegt alles: lekkere, huiselijke gerechten voor elke dag.
Elke weekdag een nieuwe aflevering om 18u15 op één

Mijn Restaurant 2011

De succesformule ‘Mijn Restaurant’ is al aan zijn vierde seizoen toe. Met kleine aanpassingen aan het format (een nieuwe jury bijvoorbeeld) strijden vijf koppels voor eeuwige roem en de grote prijs: hun eigen restaurant. Welke provincie gaat dit jaar met de overwinning lopen?
Elke dinsdag om 20u45 en donderdag om 21u30 op vtm

Komen Eten

Het principe van Komen Eten is simpel: vier onbekenden organiseren voor elkaar een etentje en geven elkaar vervolgens punten op het eten, sfeer en gastvrijheid. Niet altijd even culinair correct, wél leuk om naar te kijken en vanuit je luie zetel commentaar te geven…
Elke weekdag een nieuwe aflevering om 20u05 op vt4

Goe Gebakken

Bakken is hot. Sofie Dumont leert je in een handomdraai de lekkerste gebakjes en taarten maken. Smikkelen en smullen!
Elke zondag om 17u50 op vt4

Njam!

Is je honger nog niet gestild? De digitale tv-zender Njam! zendt voortdurend culinaire toppers uit. Van Jamie Olivier tot Peter Goossens, de minder bekende Michaël Vrijmoed en Peppe Giacomazza.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.