Meest recente artikelen

Bak cheesecake samen met Ilse

Neem deel aan onze Libelle Lekker videoworkshop

Bak cheesecake samen met Ilse Artikel

Gek op cheesecake? Dan hebben we leuk nieuws voor jou: op 19 oktober 2022 kun je deelnemen aan een online videoworkshop met Ilse D'hooge. Schrijf snel in!

Hét recept dat Ilse in al die jaren het meest heeft moeten uitdelen? Dat van haar legendarische cheesecake! Iedereen die 'm proeft, wil 'm maken. In deze workshop toont Ilse je van a tot z hoe je dat doet. Daarnaast geeft ze haar geheime tips voor nog een ánder heerlijk dessert: cheesecake in een glaasje. Lekker fris uit de koelkast of gebakken in de oven: jij zet met de hulp van Ilse straks zelf de zaligste cheesecake op tafel.

Wanneer?

Woensdag 19 oktober om 20 uur. Je volgt de videoworkshop online.

Het pakket

Je betaalt € 9,95 voor:

• Live online videoworkshop, mét de mogelijkheid om vragen te stellen
Terugkijkvideo, zodat je de workshop achteraf opnieuw kunt bekijken
Dossier met recepten, tips van Ilse én extra inspiratie

Ben je abonnee van Libelle of Libelle Lekker? Dan kun jij deze online workshop uitzonderlijk gratis volgen! Hou je abonneenummer bij de hand.

Schrijf je hier in!

Wil je deze workshop niet missen, schrijf dan snel in via het formulier hieronder.

  • Klik op de oranje knop 'Tickets' of 'Tickets ophalen'.
    Ben je abonnee? Bovenaan de volgende pagina van het formulier zie je staan 'Promotiecode invoeren'. Hier vul jij je Libelle of Libelle Lekker abonneenummer in en klik op 'Toepassen'. Zo kun je gratis deelnemen aan onze workshop. Elk abonneenummer kan slechts 1 keer ingegeven worden.
    Ben je geen abonnee? Dan betaal je € 9,95 voor je ticket.
    Vind je je abonneenummer niet terug? De meeste van onze titels worden in een plastic verpakking verstuurd. Je abonnementsnummer staat links bovenaan op de folie of boven je naam. Afhankelijk van de manier waarop je je abonnement betaalt, kan je je abonnementsnummer ook terugvinden op overschrijvingsformulieren of andere betaaldocumenten. Ook onze collega's bij de lezersservice kunnen je helpen.
  • Klik onderaan op de oranje knop 'Bestellen'.
  • Daarna vul je je persoonlijke gegevens in, selecteer je eventueel je betaalmethode en klik je op 'Registreer' of 'Bestellen'.
  • Je ontvangt hierna meteen een orderbevestiging op je scherm en in je mailbox, en voor de workshop van start gaat ook nog een reminder in je mailbox. Geen bevestiging ontvangen? Dan liep er iets mis en ben je nog niet ingeschreven. Probeer het later nog een keer opnieuw en volg alle stappen zoals hierboven beschreven. Inschrijven kan tot 19 oktober om 18 uur. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk.
  • En dan verwachten we jou voor je scherm, op 19 oktober om 20 uur.
  • Toch een probleempje bij het inschrijven? Mail naar lekker@libelle.be, we helpen je zo snel mogelijk verder.

Meebakken tijdens de workshop?

Hou dan deze ingrediënten en benodigdheden bij de hand.

Ingrediënten voor de gebakken cheesecake

  • 250 g digestive koekjes
  • 120 g boter
  • 500 g mascarpone
  • 300 g ricotta
  • 100 g fijne kristalsuiker
  • 80 g maïszetmeel (maïzena)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 100 ml room
  • 200 g witte chocolade, druppels of in kleine stukjes
  • 2 el melk
  • 150 g bosbessen

Ingrediënten voor de cheesecake in een glaasje

  • 125 g digestive koekjes
  • 80 g gesmolten boter
  • 120 g plattekaas
  • 80 ml room
  • 50 g suiker
  • 1 eierdooier
  • 1,5 biocitroen (sap + geraspte schil)
  • 8 g gelatine
  • 100 g frambozen
  • 100 ml frambozencoulis
  • 1 kl poedersuiker

Materialen

  • 2 afsluitbare plastic zakjes
  • deegrol
  • mengkom
  • kleine kommetjes
  • mixer of blender
  • citroenpers
  • spatel
  • lepels
  • plastic spuitzak
  • pannetje met water voor au bain-marie, of microgolfoven
  • springvorm van 24 cm diameter
  • 6 dessertglaasjes
  • Deel dit artikel
Alles over Ilse D'hooge

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen