Meest recente artikelen

Dit kindvriendelijke kerstmenu maak je op voorhand

Smullen met het hele gezin

Dit kindvriendelijke kerstmenu maak je op voorhand Artikel

Een kerstmenu dat je op voorhand kunt maken zorgt voor een stressvrije kerstavond. Dit kindvriendelijk kerstmenu valt in de smaak bij jong en oud.

Voorgerecht: kerstcracker met filodeeg met kaas en chorizo

De kerstcrackers maak je de ochtend voor het feest en kun je in een ovenschaal in de koelkast bewaren. Dan moet je ze enkel nog in de oven schuiven als je gasten er zijn. Laat ze dan eerst even op kamertemperatuur komen.

Tussengerecht: tomatensoepje met sneeuw en een hertenkrokantje

De soep kun je tot een dag op voorhand maken. Let op met tomatensoep dat je ze zeker koel genoeg bewaart, anders zal ze snel zuur worden. Je kunt ze eventueel ook enkele weken op voorhand maken en invriezen.

Hoofdgerecht: drumsticks met tornadoaardappelen en een appel-wortelslaatje

Maak de marinade en wentel er de drumsticks in. Zet ze een uurtje in de koelkast of doe dit de ochtend van het feest. Ook de aardappeltjes en het slaatje kun je al helemaal voorbereiden. De aardappeltjes kun je ook in spiraalvorm krijgen door ze te snijden met een speciale spiraalsnijder.

Dessert: Kinder Bueno-mousse in eetbare chocoladecoupes

De eetbare chocoladekuipjes maak je het best een dag of zelfs twee dagen op voorhand, want die moeten lang afkoelen. Daarna kun je ze goed afgesloten in een doosje bewaren. Ook de mousse kun je een dag op voorhand maken
en bewaren in de koelkast.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen