Meest recente artikelen

Ontdek de wereld van Pascale Naessens op Pascale & Guests

Een event van Feeling en Pascale Naessens

  • Deel dit artikel:
Ontdek de wereld van Pascale Naessens op Pascale & Guests Artikel

Heb jij al tickets voor het grootse culinaire Pascale-event met Feeling, van 14 tot en met 16 juni? Wij wel! Pascale & Guests wordt een fantastisch feest in het prachtige kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen met allerlei workshops en lezingen.

Pascale Naessens: “Een écht feelgoodevent: dat is wat ik met Pascale & Guests wil creëren. Ik droomde al lang van een event waar bezoekers zich letterlijk en figuurlijk gevoed voelen. Culinair, met lekker en gezond eten, waarvan je zoveel mag eten als je wilt. Maar ook creatief, door inspirerende workshops. Het is mijn bedoeling dat je op het einde van de dag naar huis terugkeert boordevol nieuwe energie om je eigen talenten en creativiteit te herontdekken.

We leven in een tijd waarin de focus ligt op de buitenkant en waarin we voortdurend naar de anderen kijken. Nochtans zit er zoveel waardevols in elk van ons. Daarom is Pascale & Guests een event waar de focus ligt op je vanbinnen goed voelen. De blotevoetenwandeling, bijvoorbeeld, brengt je dicht bij de natuur én dicht bij jezelf. En ook in de pottenbakkerscorner kun je, als je wilt, niet alleen kijken naar de ervaren keramisten van wie ik zelf die prachtige kunst heb geleerd, maar ook met je eigen handen de klei voelen en draaien.

Er is ook muziek, van Ine Tiolants, een uitzonderlijk talent. Wat zij zingt, komt recht uit het hart. Ze treedt op tussen de bomen. Dat wordt een echt kippenvelmoment, één van de vele op Pascale & Guests, hoop ik. Dat is ook de reden dat ik het event bewust relatief klein wilde houden: er zijn maar duizend tickets per dag. Dat die toch betaalbaar zijn, is te danken aan onze sponsors. Ik wilde het event heel graag buiten organiseren, in de natuur, met mooie tenten voor als het weer even niet mee wil. Daarvoor zijn veel inspanningen nodig, alleen al om elektriciteit en water te voorzien. Maar het is het waard, want het kasteeldomein Wolvenbos is een betoverende plek, met een prachtige natuurlijke tuin. En dat pure buitengevoel kun je met niets anders vergelijken. Voor mij worden het drie drukke dagen op Pascale & Guests. Ik geef elke dag twee lezingen en leid de sprekers van de andere lezingen in. Daarnaast zul je mij ook terugvinden in de pottenbakkerscorner… En vooral waar iets lekkers te eten en te drinken valt!”

3 must do’s op Pascale & Guests

  1. Altijd al eens een theeceremonie willen bijwonen? Theesommelier Ann Vansteenkiste neemt je mee doorheen de geschiedenis van 5000 jaar thee en laat je thee beleven met al je zintuigen. Relaxen en genieten staan centraal.
  2. Pascale zweert bij een goede olijfolie, maar hoe weet je nu welke olie je mag verwarmen en welke niet? En waarom gebruik je het best olijfolie van eerste persing? Olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven-Padberg vertelt je er álles over.
  3. Uiteraard geeft Pascale ook zelf lezingen over haar visie. Ze legt uit dat gezonder eten of afslanken niet zozeer heeft te maken met wilskracht, maar wel met inzicht. Over afslanken zonder calorieën tellen én zonder honger!

Pascale & Guests

14, 15 en 16 juni 2019 in kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen. Het volledige programma en praktische info vind je op pascaleandguests.be, in samenwerking met Feeling.

Lees ook…

  • Deel dit artikel:
Alles over Pascale Naessens

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen