Meest recente artikelen

Het traditionele kerstmenu van hoofdredactrice Karolien

Zalige kerstklassiekers om volop van te genieten!

Het traditionele kerstmenu van hoofdredactrice Karolien Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het traditionele kerstmenu van hoofdredactrice Karolien, die houdt van gezellig samenzijn met heel de familie en de prettige kerstchaos die er soms bijhoort.

Karolien: "Ik kook graag (uiteraard!) en maak, als het feest is, vooral veel werk van de hapjes. Maar ik ga het niet te ver zoeken. Kerstklassiekers zijn niet voor niets klassiekers! Ik wil graag jong en oud een plezier doen, én het moet allemaal ook een beetje betaalbaar blijven. Hapjes in glaasjes zijn sowieso een hit. Dan staat iedereen meteen te smullen. Vorig jaar ging ik zo op in het stapelen van mijn peperkoektorentjes met paté en appel, dat ik de tijd uit het oog verloor. Toen de deurbel ging, was de tafel nog niet gedekt. Dus heb ik iedereen aan het werk gezet. Die typische, gezellige kerstchaos vind ik heerlijk!"

 

Hapjes

Voorgerechten

Hoofdgerecht

Dessert

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen