Meest recente artikelen

Hoe maak jij je mayonaise?

Verklap je geheim en val in de prijzen!

  • Deel dit artikel:
Hoe maak jij je mayonaise? Artikel
Vandemoortele

Libelle Lekker & Vandemoortele

Weet jij hoe je supersnel zélf mayonaise maakt met olie van Vandemoortele?

Ontdek het hier

Zelf mayonaise maken is een fluitje van een cent. En, je kunt er makkelijk je eigen variant van maken. Wat is jouw eigen mayonaiserecept? Deel het met ons en met Vandemoortele en wie weet wordt jouw recept straks wel beroemd!

Mayonaise maken is echt niet moeilijk. Een ei, wat citroensap of azijn, peper en zout, mosterd en olie is alles wat je nodig hebt voor een klassieke basismayonaise. Maar je kunt er ook makkelijk je eigen versie van maken, want er zijn 101 manieren om mayonaise te maken. Pittig, kruidig of toch liever zoet? Of ga je voor een vegan variant of eentje die ook bij alle kids in de smaak valt?

Vandemoortele is op zoek naar jouw mayonaiserecept!

Stuur het vóór 3 juni 2018 in via www.101mayonaises.be en misschien wordt jouw mayonaiserecept wel uitgekozen voor het 101 mayonaises-kookboek dat binnenkort uitkomt, en krijgt het een plekje op de menukaart van een heus pop-up mayonaiserestaurant. Als leuk extraatje ontvangen de 101 winnaars bovendien ook een gepersonaliseerde mayonaisepot om mee te pronken.

Waar wacht je nog op?

Hoe maak jij je mayonaise? 1
  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.