Meest recente artikelen

Deze app helpt je bij het bakken van de perfecte steak

Lekker stukje vlees

Deze app helpt je bij het bakken van de perfecte steak Artikel

Heb jij soms problemen bij het bakken van je steak? De nieuwe app ‘Perfect steaks and roasts’ helpt je bij het bakken van het perfecte stukje vlees!

Met de nieuwe app 'Perfect steaks and roasts' bak je de perfecte steak! Of je nu jouw steak of roast rauw of doorbakken wilt, de app geeft handig het aantal minuten aan dat de steak bereidt dient te worden in de pan of oven. Daarnaast vind je in de app ook heerlijke recepten bereidt met Scotch Beef & Scotch Lamb. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Scotch Beef & Scotch Lamb is topkwaliteit vlees van dieren die geboren, getogen en geslacht zijn in Schotland. Scotch Beef & Scotch Lamb hebben de Beschermde Oorsprongs Benaming (BOB). Deze erkenning door de Europese Commissie wordt uitsluitend toegekend aan producten die van hoge kwaliteit zijn en geproduceerd zijn volgens zeer strikte richtlijnen en onder de strengste normen voor veeteelt en dierenwelzijn. Kortom: de garantie voor herkomst en kwaliteit.
De Aberdeen Angus, Galloway en Highlander zijn vermaarde vleesrassen afkomstig uit Schotland die bekend staan om hun malsheid, smaak en sappigheid. Scottish Blackface en Scottish Mule zijn winterharde schapenrassen die prima gedijen in het ruige landschap en het weerbarstige Schotse klimaat.

Meer recepten met Scotch Beef & Scotch Lamb kan je vinden op de website of facebookpagina van The Scotch Kitchen.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen