Recept

Toast met 'pulled' fazant en kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een hip hapje voor de herfst of voor de feestdagen? Met deze pulled fazant oogst je zeker succes. Ideaal om te maken met een restje.

bereiding
  1. 1

    Trek met behulp van twee vorken de fazant in plukjes vlees. Laat de kappertjes uitlekken. Hak het wit van de lente-ui en de kappertjes grof. Haal de kruiden van de takjes, hou een beetje apart voor de afwerking. Halveer de druiven.

  2. 2

    Hak de kruiden fijn. Meng ze met de plukjes fazant, de uitjes, kappertjes en de plattekaas. Voeg de olie toe en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Rooster het brood. Beleg het met het fazantmengsel en werk af met de druiven en de resterende kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast met 'pulled' fazant en kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!