Recept

Knolselderblokjes met appelcompote

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk snel én feestelijk hapje met knolselder en appel!

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij ’m in kleine blokjes. Kook de knolselder gaar in water met het bouillonblokje. Giet af.

  2. 2

    Bak de blokjes knolselder goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Laat de blokjes uitlekken op een bord met keukenpapier.

  3. 3

    Schil de appelen en snij ze in kleine blokjes. Stoof de appelen met de whisky en de kaneel tot een gladde compote.

  4. 4

    Verdeel de appelcompote en knolselderblokjes over de glaasjes en werk af met wat verse peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knolselderblokjes met appelcompote

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!