Tapenade van bospaddenstoelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tapenade van bospaddenstoelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker koud, lauw én warm, bijvoorbeeld bij gegrild rozijnen-notenbrood.

Heerlijk na een lange herfstwandeling. Een wandeling lang uitkijken naar het lekkers dat je thuis op tafel tovert...

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Maak de bospaddenstoelen schoon. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Voeg er de bospaddenstoelen aan toe en bak kort op een hevig vuur.

  2. 2

    Blus de bospaddenstoelen met de sojasaus en kruid met zwarte peper.

  3. 3

    Doe de bospaddenstoelen samen met de zwarte olijven en de bladpeterselie in de cutter of keukenrobot en maal kort fijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Maak de bospaddenstoelen schoon. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Voeg er de bospaddenstoelen aan toe en bak kort op een hevig vuur.

  2. 2

    Blus de bospaddenstoelen met de sojasaus en kruid met zwarte peper.

  3. 3

    Doe de bospaddenstoelen samen met de zwarte olijven en de bladpeterselie in de cutter of keukenrobot en maal kort fijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.