0osterse bouillon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

0osterse bouillon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Graag een vleugje luxe? Kwarteleitjes maken het soepje extra feestelijk!

bereiding
  1. 1

    Laat de gedroogde champignons minstens 30 minuten weken in warm water. Giet af en hou het vocht bij.

  2. 2

    Spoel de prei en de selder en snij ze in grove stukken. Pel de knoflook en hak grof.

  3. 3

    Stoof de prei, de selder en de knoflook met de laurier aan in olie. Blus met de sojasaus en de groentebouillon. Voeg het water van de gedroogde champignons toe en laat 20 minuten rustig koken.

  4. 4

    Maak de lente-ui schoon en snipper fijn. Kook de eitjes zacht. Zeef de bouillon en breng op smaak met peper, zout en limoensap en eventueel nog een scheutje sojasaus.

  5. 5

    Verdeel de bouillon over de glaasjes en leg er een half eitje in.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de gedroogde champignons minstens 30 minuten weken in warm water. Giet af en hou het vocht bij.

  2. 2

    Spoel de prei en de selder en snij ze in grove stukken. Pel de knoflook en hak grof.

  3. 3

    Stoof de prei, de selder en de knoflook met de laurier aan in olie. Blus met de sojasaus en de groentebouillon. Voeg het water van de gedroogde champignons toe en laat 20 minuten rustig koken.

  4. 4

    Maak de lente-ui schoon en snipper fijn. Kook de eitjes zacht. Zeef de bouillon en breng op smaak met peper, zout en limoensap en eventueel nog een scheutje sojasaus.

  5. 5

    Verdeel de bouillon over de glaasjes en leg er een half eitje in.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.