Parelcouscous met avocado en geroosterde paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parelcouscous met avocado en geroosterde paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Elegant, feestelijk én volledig veganistisch!

bereiding
  1. 1

    Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met het bouillonblokje. Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Besprenkel de avocado met het limoensap. Pel en snipper de rode ui en de knoflook. Snij de geroosterde paprika in kleine blokjes.

  2. 2

    Giet de parelcouscous af en laat afkoelen onder koud stromend water. Meng de paprika, avocado, rode ui, knoflook en een scheutje olijfolie met de parelcouscous. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.

  3. 3

    Verdeel de parelcouscous over de glaasjes. Werk af met wat rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met het bouillonblokje. Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Besprenkel de avocado met het limoensap. Pel en snipper de rode ui en de knoflook. Snij de geroosterde paprika in kleine blokjes.

  2. 2

    Giet de parelcouscous af en laat afkoelen onder koud stromend water. Meng de paprika, avocado, rode ui, knoflook en een scheutje olijfolie met de parelcouscous. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.

  3. 3

    Verdeel de parelcouscous over de glaasjes. Werk af met wat rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.