Everzwijnrollade met blauwe kaas, peer en veenbessen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Everzwijnrollade met blauwe kaas, peer en veenbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De combinatie van blauwe kaas, peer en veenbessen is een absolute winner! Het barderen van het everwijn met spek zorgt ervoor dat het vlees lekker sappig blijft.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de everzwijnfilet open, bedek met een vel bakpapier en klop plat met een deegrol.

  2. 2

    Spoel de peer en snij ‘m in kleine blokjes. Verbrokkel de blauwe kaas in een mengkom en voeg er de veenbessen en blokjes peer aan toe. Hak de naaldjes van de rozemarijn fijn en voeg toe aan de vulling. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de vulling over de everzwijnfilet. Rol ‘m dicht en bedek het vlees dakpansgewijs volledig met het spek.

  4. 4

    Leg de rollade in een braadpan met een klontje boter en bak 40 minuten in de oven. Besprenkel regelmatig met het bakvocht

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de everzwijnfilet open, bedek met een vel bakpapier en klop plat met een deegrol.

  2. 2

    Spoel de peer en snij ‘m in kleine blokjes. Verbrokkel de blauwe kaas in een mengkom en voeg er de veenbessen en blokjes peer aan toe. Hak de naaldjes van de rozemarijn fijn en voeg toe aan de vulling. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de vulling over de everzwijnfilet. Rol ‘m dicht en bedek het vlees dakpansgewijs volledig met het spek.

  4. 4

    Leg de rollade in een braadpan met een klontje boter en bak 40 minuten in de oven. Besprenkel regelmatig met het bakvocht

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.