Recept

Salade van cavaillon en comté

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Déjeuner sur l’herbe met deze salade met een Franse twist.

  • Extra groenten? Hussel een handvol verse jonge spinazieblaadjes mee onder de komkommer.
  • Handig meenemen? Doe de salade in een mooie afgesloten schaal en neem ze mee in de picknickmand.

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer, snij hem doormidden en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in stukken. Meng de rijstazijn met de olijfolie, de rietsuiker en de sesamolie. Lepel de dressing over de komkommer en laat die 10 minuten marineren.

  2. 2

    Snij de cavaillon in stukken of plakjes en verwijder de pitjes. Leg de meloen op een groot bord en lepel er de komkommer met de dressing bij. Snij de comté in plakjes en leg op de salade. Werk de salade af met de munt en versgemalen peper en serveer.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van cavaillon en comté

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!