Mexicaanse cupquiches
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Steek cirkels uit het kruimeldeeg en bekleed er beboterde muffinvormpjes mee. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg er een vel bakpapier op en leg hierop bakparels. Bak 10 minuten blind voor in de oven.
-
2
Pel en snipper de rode ui. Maak de paprika schoon en snij in kleine blokjes. Laat de bonen en maïs goed uitlekken. Stoof de ui glazig in boter. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met de cayennepeper en wat peper en zout. Voeg de paprika, bonen en maïs toe en bak even verder.
-
3
Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Haal de quichebodems uit de oven, verwijder de bakparels en het bakpapier. Verdeel de Mexicaanse vulling over de vormen. Giet er het eimengsel over, bestrooi met de oude kaas en verkruimel er de tortillachips over. Bak nog 20 minuten in de oven.